Disciplina | Semestrul | Ore curs | Lucrari parctice/ seminarii | Nr. Credite | Forma de verificare |
Bazele fiziologice ale prod. la anim. de fermă și organis. acvatice |
1 |
2 |
2 |
8 |
Examen |
Procedee optimizate de prelucrarea furajelor și nutriția animală |
1 |
2 |
1 |
7 |
Verificare pe parcurs |
Sisteme de crestere si productie in acvacultura |
1 |
1 |
1 |
5 |
Examen |
Procedee optimizate de nutriție animală |
1 |
1 |
3 |
7 |
Examen |
Elaborarea planurilor de ameliorare în zootehnie și acvacultură |
2 |
1 |
2 |
7 |
Verificare pe parcurs |
Biotehnologii aplicate în reproducție la anim. și acvacultură |
2 |
1 |
2 |
7 |
Verificare pe parcurs |
Etica si integritate academica |
1 |
1 |
|
3 |
Verificare pe parcurs |
Managementul producției de carne si lapte bovine |
2 |
2 |
2 |
8 |
Examen |
Managementul producției de carne si lapte ovine si caprine |
2 |
2 |
2 |
8 |
Examen |
Disciplina | Semestrul | Ore curs | Lucrari parctice/ seminarii | Nr. Credite | Forma de verificare |
Bioeconomie aplicata si antreprenoriat Managementul calității produselor de origine anim. și piscicolă Sisteme de productie de carne la porcine
|
1 1 1 |
1 2 2 |
1 2 1 |
3 9 9
|
Verificare pe parcurs Examen Examen
|
Comunicare și negociere în afaceri |
2 |
2 |
2 |
5 |
Examen |
Politici comunitare privind agricultura și zootehnia durabilă |
1 |
1 |
2 |
5 |
Examen |
Cercetare științifică |
2 |
4 sapt (202 ore) |
10 |
Examen |
|
Elaborarea proiectului de disertatie |
2 |
4 sapt (120 ore) |
10 |
Examen |