Pop Iulia Avdela

”Pasiunea mea pentru inovare, implicit Biotehnologii, am descoperit-o în ultimii ani de liceu, când mi s-a conturat ce este o biotehnologie, cum putem utiliza anumite substanțe benefice, astfel încât să aibă aplicabilitate în industria alimentară, iar toate aceste lucruri mi s-au părut extraordinare și am făcut pași repezi spre acea facultate care îmi va oferi posibilitatea să excelez în această privință.
În cadrul specializării Biotehnologii pentru industria alimentară, am descoperit materii interesante, precum: Ingineria genetică, Biochimia, Microbiologia, dar și altele. Am legat prietenii cu colegii, dar și cu cadrele didactice, care se implică în formarea noastră. Am participat la activități din cadrul facultății, precum cum ar fi: FZB Innovation day, unde am realizat un produs inovativ cu potențial biotehnologic.
Foarte important pentru noi ca și studenți sunt lucrările practice, deoarece ni se clarifică anumite aspecte de la partea de curs și putem pune în practică noțiunile teoretice, prin intermediul infrastructurii de care dispune facultatea noastră.
În concluzie, vă recomand cu mare drag specializarea de Biotehnologii, din cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii și vă invit să fim colegi!”
Pop Iulia Avdela, Biotehnologii pentru industria alimentară
Sari la conținut